Safety-TV: preventie en welzijn eenvoudig gemaakt

Safety-TV biedt eenvoudige en flexibele mogelijkheden om informatie en opleiding aan te bieden over veiligheid en gezondheid op het werk. Via krachtige opleidingsvideo’s krijgen uw medewerkers cursussen over onderwerpen die echt relevant zijn voor hen. Onze tarieven zijn zo opgesteld dat u enkel betaalt voor wat u écht nodig heeft. Onze videocatalogus is heel uitgebreid en bevat videocursussen over zowel technische materies (zoals vergrendeling en heftrucks) als over beleidsmatige onderwerpen (zoals alcohol- en drugsbeleid of sociaal mediabeleid). 

 

 
Gebruik de kracht van videocursussen...   ... voor een gepersonaliseerd opleidingstraject
     

- alles wordt levensecht in beeld gebracht
- in reële werksituaties: fabrieken, kantoren, opslagmagazijnen,...
- met aandacht voor de goede praktijken en de mogelijke gevolgen van het niet-naleven van regels
-
met animaties die complexe processen verduidelijken of mogelijke negatieve gevolgen tonen
- door de combinatie van beeld met tekst blijft de boodschap hangen

 

Met Safety-TV kan u voor elke werknemer een individueel leertraject uitstippelen. U bepaalt de onderwerpen en zorgt ervoor dat alle medewerkers opleiding krijgen over wat voor hun functie het meest relevant is.

De cursist bepaalt het tijdstip en het tempo van de opleiding: hij of zij kan een videocursus op elk moment stoppen en later weer beginnen. Elke videocursus wordt afgesloten met een test. Pas nadat de cursist de vragen beantwoord heeft, krijgt hij of zij een certificaat.

 

Bekijk de demo

Nog vragen? Contacteer ons